Forever ja aloe vera?

Forever Living Products toimii yli 160 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Kaikki tuotteemme perustuvat stabiloituun Aloe veraan. Voimme taata parhaan mahdollisen laadun, koska valvomme itse koko tuotantoprosessia taimesta valmiiksi tuotteeksi asti. Hyvän ja tasaisen laatunsa ansiosta Forever Livingin Aloe vera onkin saanut arvostetun IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin – ja tehnyt Forever Living Productsista maailman markkinajohtajan.

*The International Aloe Science Council

Erittäin laadukkaiden Aloe vera -tuotteiden muidenkin raaka-aineiden on oltava yhtä laadukkaita kuin itse Aloe veran. Forever Living Products aloittaa perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myyvät Forever Livingin jälleenmyyjät yli 160 maassa.

Osaamme asiamme ja luotamme tuotteisiimme. Siksi Forever Living tarjoaakin tuotteilleen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun. Takuun ansiosta Forever Livingin Aloe vera -tuotteita on helppo kokeilla: jos et 90 päivän kuluessa ole tyytyväinen tuotteisiimme, saat rahasi takaisin – vaikka olisit käyttänyt tuotteen. Tämän helpompaa ja turvallisempaa ei ostaminen voi olla.


Haluatko lisätietoa? Ota minuun yhteyttä

riina.koivisto@hotmail.com

0400 362 482